torsdag 15 september 2011

Tv'n uppbokad

De är torsdag och solen skiner. Maken är ute och klipper gräsmattan och jag roar barnen just nu. Snart är de dags att hämta W på skolan och E på dagis. L har vart hemma då han spydde imorse, men med all garanti ingen magsjuka utan endast L som satt med en och samma tugga av frukostmackan i munnen för länge för han har en viss förmåga att spy när han inte tuggar ordentligt utan bara sitter med maten i munnen och ägnar allt annat mycke mer tid.
Ska försöka hinna med lite städande idag och förhoppningsvis så hinner vi plocka undan pool,studsmatta o lite andra sommatpryttlar. Riktigt härligt väder idag som sagt , man blir änna på gött humör:)
Funderar på att slå min kära vän J en signal men misstänker att hon är på jobber just nu så de får la änna bli senare när ungarna sover sött i sina sängar:)
Ikväll är tvn uppbokad av stora killarna då de är robinson på tvn. Vilket jag inte följer så kanske skulle man ha en mysig filmstund med maken ikväll i sängen med nån bra film , nån som har nåt bra filmtips?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar