tisdag 17 januari 2012

Tv-program och fin bild

Bjuder på en vacker bild på älvsborgsbron i göteborg:-)
W har fått ett nytt favorit program på tvn,gladiatorerna o just nu så handlar alla hans lekar om de, han bygger banor av sina leksaker,stolar,sängen osv o sen "lurar" han sina småbrorsor att härja i sina banor som gladiatorerna,lilla busunge. Men igår slutade inte leken särskikt kul då W puttade ner L från en stol så leken slutade me tårar och en fläskläpp. Men efter lite gosiga kramar i mammas famn så va de som bortblåat:-)
När de minsta lagt sig så va de dags att slå sig ner i soffan med L o titta på hans favvo program på tvn som är 112 som går på sjuan. Han säger själv att han ska bli polis när han blir stor o de skulle faktiskt inte förvåna mig ett dugg, han har tex stenkoll på typ alla trafikregler:-)
I morae va jag svintrött o efter att W lommit iväg till skolan så satt de andra o kollade på barnprogram o lille J somnade i famnen efter sin morgonvälling så jag satt o småslumrade lite i soffan,skönt. Känner mig lite piggare iaf men vädret ute gör juh att man blir trött... Får se va denna dag har att bjuda på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar