lördag 5 november 2011

Pyssel,besök och halloween...

Då va de helg igen,skönt:) och idag är de alla helgona och idag firar vi halloween:) blir en lång o härlig dag med massa av både bus och godis:)

I torsdag hade jag och barnen en pysseldag o givetvis vart de en del halloween-pyssel,mysigt. Sen vart de lite städ på kvällen. Igår va de som vanligt stora städardagen här hemma. Efter de så handlades de och sen fick vi besök av C och C med deras son. Käkade god middag och efter de gick vi in till soffan o slappade. Männen bjöd på lite skönsång och ungarna fick fredagsmys. Barnen lekte fint ihop o skrattade så gott,härligt:) Efter gästerna åkt plockade vi iordning o begav oss sedan till sängs för o sova. Bägge två av oss däckade på en gång o sov gott som två små grisar:)

Men idag är de som sagt alla helgonas dag. O idag ska de då tändas ljus för dem som man "förlorat". Vem/vilka tänder ni era ljus för? Själv har jag några stycken som jag tänker mycket på en dag som denna. Men framför allt två som betyder väldigt mycke. Älskar dem<3<3 så idag ska vi tända ljus o ha en tyst minut för o tänka o känna!

Jag hoppas ni oxå får en fortsatt trevlig allahelgona!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar