måndag 16 november 2009

"Svinet" varit på besök?

E har haft 5 dagar med hög feber, ca 40 grader och öroninflammation på bägge öronen. Var med honom på vårdcentralen och dom konstaterade att snabbsänkan var normal, alltså ingen bakterie infektion. Det kunde tydligen peka på svininfluensa då öroninflammation är en vanlig komplikation hos barn till följd av "grisen". Hmm, jag tycker inte om den där skiten, varför i helskota finns det så mycket sån skit nu för, först fågelinfluensa och nu svininfluensa. Vad blir det nästa gång, hästinfluensa??

Får se om han blir av med skiten eller vad det nu är för något. Stackaren här i helgen som varit sov han nästan ett helt dygn i sträck, från lunch på lördagen till morgon på söndagen. Självklart fick man i honom lite västska under den tiden, men ändå, synd om han.

Sen har L (min fru alltså) en massa konstiga blåmärken på sin hand, dom dyker upp på olika ställen och gär hont, området blir svullet och varmt, det blir ett blåmärke. Sen kommer det på ett annat ställe nästa dag, hemvrickat ju. Tjatar på henne att hon ska gå till läkaren men hon är ju envisare än en gammal åsna. Det går säkert över :-/

Jaja, nu ska jag tömma min telefon på bilder och nummer m.m. sen ska skiten säljas (eller ja, den är såld men den ska skickas).

Ha de å sov gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar