torsdag 20 oktober 2011

Narkolepsi

Igår var vi på östra sjukhuset för eeg-undersökning på S. Detta för att undersöka om han drabbats av narkolepsi efter svininfluensavaccinet. Morgonen startade kl 4 då s skulle hållas vaken så läne som möjligt för han skulle sova under undersökningen. Väl uppe på morgonen så gick de bra men framåt 8 så började s bli trött o tyckte han skulle sova, blev till o roa han med diverse olika saker, efter en stund piggnade han till och blev fart på han igen. Morsan kom för o passa de övriga barnen. Sen vid 11.30 va de dags att åka mot gbg. Ja o alla som har barn Vet ju hur lätt barnen somnar i bilen speciellt om dom e trötta sen innan så de skulle bli ett intressant projekt att hålla s vaken. Satte på lejonkungen i bilen men njae de va ju rena sömnmedlet för han att kolla film så jag försökte ta fram min fantasi o lekte med lite leksaker med honom, de hjälpte ett litet tag men när vi nästan va framme så va de i princip omäjligt att hålla han vaken men lyckades iaf. Väl där så gick vi runt i halva sjukhuset för o hitta avdelningen, nåväl när vi väl va där så fick s en flaska välling och titta på lite film med sin favoritnalle, tog ca 10 min så sov han så gott så. De kopplades på en himla massa plattor på huvudet på honom som mätte hjärnans aktivitet på nåt vis. Han sov i ca 45 min sen va de dags o väcka lillprinsen, vilket inte va särskilt uppskattat av han, han tyckte minsann att han ville sova mer men efter lite gosa kramar i mammas famn medans sköterskan plockade bort plattorna så vaknade han till.
Sen bar de av hemåt lr ja först en sväng förbi kexfabriken såklart, massa gott vart de köpt där, love that shop<3 billigt o gott de gillar jag;)
Sen vart de till o hämta ut lite paket som kommit o efter de vart de en shoppingtur på coop. Sen bar de hemåt med en sväng in på mcd drive för o köpa med middag tilö barnen. Barnen vart lyckliga över att få mcd till middag o lite kakor efter de. Vart till o packa upp alla grejer och sen va både jag o maken hungriga så de vart thai till middag för vår del till bra tv ( bonde söker fru), tycker de är synd att dom inte sänder den femte bonden rikard på tvn, verkar ju hur go o glad som helst o gott ögongodis e de me:P
Efter bonde söker fru va vi svintrötta o gick o la oss o däckade med en gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar